Posts from 2016-10-03

Dag 12: We splitsen ons op....

2016-10-02_21.56.11

 

Vandaag heeft Zelda zowaar uitgeslapen. Half 7 werd ze wakker. Weer poko poko, want het is tenslotte nog steeds weekend. Ze start haar dag dus met Nijntje, ipv aankleden en ontbijten zoals door de weeks. De aflevering dat Nijntje haar juf jarig is en dat de klas een verrassing voor haar wil organiseren. Ze gaan dat plannen en bespreken op het schoolplein.

Zelda blijft met haar spel daar in hangen vandaag en wil de hele dag maar blijven plannen op het schoolplein. Uiteindelijk iedereen ontbeten en ingesmeerd (zonnebrand en anti-insect), want het is weer een bewolkte dag, maar hebben geleerd van gisteren. We waren bang dat Zelda weer meteen het zwembad in wilde, maar ze zat zo in haar spel dat ze daar niet meteen over nadacht. Ondertussen hadden Jeroen en ik zitten brainstormen wat we vandaag moesten doen. Zonder geschikt vervoer kun je niet zo heel veel met Zelda, dus besloten we ons op te splitsen. Jeroen en Arvid samen op pad (1 op 1) en mama en Zelda samen de dag door. De mannen gingen een dagje Punda doen. En ik wilde met Zelda lekker wandelen en richting Mambo Boulevard om daar een lekker ijsje te kopen. Uiteindelijk gingen oom Eddie en tante Susan ook mee ijsje halen en we hebben heerlijk gesmikkeld. Daarna rustig weer terug gelopen en nog even geschommeld. Lunchen deden we met zijn tweetjes in het appartement en daarna had ik toch het strand weer op het programma. Wonder boven wonder zonder al te veel poespas, kon alles goed voorbereiden en klaar maken. En zonder problemen richting stand en heerlijk gezwommen. Tegen 15 uur weer terug in hotel en lekker douchen en optutten (haartjes doen, jurkje aan), want we gingen uit eten in Hammingway. Lopend buffet. Zelda heeft dit keer niet echt smakelijk gegeten. We moesten om de 10 minuten met haar naar de wc, ze leek niets lekker te vinden en zelfs een salade wilde ze niet opeten (is ze echt gek op). Maar tijdens salade eten moest ze voor de zoveelste keer weer naar de WC…..en wat blijkt, spettertjes poep. Het zit toch niet helemaal lekker daar van binnen, vandaar de moeite met het eten. Nog heel even gedanst, maar toen echt terug naar hotel. Het was al laat en 20.30uur is al ver voorbij kinderbedtijd.

 

 

morgen vroeg op, om 6 uur gaat de wekker weer. de eerste therapiedag van de tweede week. Hoe zal dat verlopen. Zullen we haar daar in haar rolstoel heen kunnen duwen of zouden we haar weer moeten tillen om daar op tijd te zijn.