Posts from 2016-10-01

Dag 10: Vijfde Therapiedag

image4 

Het is Alweer de laatste therapie dag van de eerste week en hij is gewoon doorgegaan. We hebben haast niets van de orkaan gemerkt hier. 

Zelda weer op de rug van papa richting het CDTC. Maar daar eenmaal aangekomen heeft ze haast niet gehuild. Ze hebben goed kunnen werken in de oefenruimte. Het liep allemaal (weer) een beetje anders vandaag, want bij een van de andere kinderen was de therapiedolfijn verhinderd, en moesten ze dus met 3 kinderen, twee dolfijnen delen. Dat ging gelukkig prima.

Na de therapie is Zelda toch wel echt moe. We gaan dan altijd even chocolademelk drinken in het hotel en dan wil ze toch echt even Nijntje of Bob de bouwer kijken. Ook is ze gek op zwemmen dus ook nog even in zee gezwommen. Dat wil ze dan zo graag dat ze het tegenover gestelde gedrag laat zien. En gaat dan helemaal door het lint. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk werd ze rustig en konden mama en Zelda dan toch achter papa en Arvid aan richting strand. Daar nog heerlijk gezwommen, maar moesten uitkijken voor de stroming.

Helaas nog veel pittige buien vandaag, dus ook ceel binnen gezeten. Morgen weekend en heeft Zelda 2 dagen om even bij te komen.