Posts from 2016-09-30

Dag 9: Vierde Therapiedag

image3Vannacht alvast een voorproefje gehad voor wat komen gaat. Veel regen en onweer. Zo hard en dichtbij dat de auto's op de parkeerplaats voor het hotel in alarm gingen. Zelda is er gelukkig niet wakker van geworden. Maar dat is nog niets met wat ons nog te wachten staat. In een vorig blog sprak ik over tropische storm Karl zoals stond in de info van het hotel, maar dit moet tropische storm Matthew zijn, die zich inmiddels heeft ontwikkeld als Orkaan.

Vandaag is de therapie in iedergeval door gegaan. Weer heeft Zelda moeite om richting het CDTC te gaan. Al ging het aankleden en eten wel gewoon vlot. Maar paar minuten voor we de deur uit moeten gaat het mis en krijgen we haar rolstoel niet meer de deur uit. Dus papa was weer de klos. Gelukkig was het tijdens de sessie binnen wel snel weer over en heeft ze hartstikke goed haar best gedaan. Normaal is de sessie: werken een half uur, dan dolfijnpak aan, gordel om, in het water met Kanoa, dok tijd, in het water met Kanoa en dan douchen, bespreken met ouders. Maar vandaag was er onweer voorspeld en liep het anders. De doktijd werd naar voren gehaald waardoor het werken in de therapieruimte langer werd, ze hierdoor dus later het water in gingen, maar daar dus ook langer bleven zonder er halverwege eruit te gaan voor doksessie. In het water was ze wat tegendraads en koppig, maar was ze toch ook wel aan het genieten en goed aan het meedoen. 

Na de nabespreking van de therapiesessie, hadden wij als ouders weer een workshop. Arvid had weer kidsclub en mocht langer blijven zodat hij ook andere broertjes en zusjes mocht ontmoeten en Zelda ging met tante Susan en Oom Eddie mee terug naar het hotel. Net na de sessie kwam de regen met bakken uit de  lucht. Je kon beter o je blote voeten lopen want schoenen had geen zin.

zelda is die middag nog lekker met Arvid en papa naar het strand geweest om te zwemmen. Was er prima weer voor, bijna geen wind en niet te heet vanwege de bewolking.

Wat we vannacht en morgen over ons heen krijgen is nog een verrassing. Ook horen we morgenochtend pas of de therapie wel of niet doorgaat. We zullen zien...