image1

Ondanks dat het gisteren goed ging in het water, was het vanmorgen toch weer moeilijk voor haar om te gaan. Wederom dus bij papa op de rug en de rolstoel los mee. Zelda heeft toch wel het half uur oefenen in de oefenritten nodig gehad om te kalmeren. Het is meer het gescheiden zijn van papa en mama...het vertrouwen in de therapeuten moet nog komen, maar wordt wel steeds beter. Ze heeft nu wel echt genoten van de tijd in het water en durft nu meer met en bij Kanoa te doen. Ze laat in ieder geval wel flink het gedrag zien waarvoor we zijn gekomen. Dus wie weet wat we allemaal kunnen bereiken komende 1,5 week nog.

Vandaag was er trouwens een extra hulp aan het team Zelda toegevoegd. Naast Lisa de therapeut, Kanoa de dolfijn, Babette de dolfijntrainster, Philipe de stagiaire en Zelda, was er nu ook extra hulp voor Babette. Want vandaag had Arvid dokdag. Hij heeft genoten en veel geleerd. Hij wil nu ook wel dolfijntrainster worden later. Ook wij mochten aan het einde bij het dok komen, zodat we van dichtbij Zelda in actie konden zien. En zij kon ons trots laten zien dat ze zelf al durfde te aaien. Gelukkig geen verdriet en spanning meer op het gezichtje van Zelda, meer ontspannen en lachen.

Inmiddel hebben wij als ouders ook onze eerste workshop gehad. Spelend de dag door....toch weer nuttige inzichten en tips mee kunnen nemen. Zelda en Arvid waren inmiddels met tante Susan en oom Eddie aan het afkoelen inzet zwembad.

De dag afgesloten met een ritje per bus naar Punda en daar een heerlijk lokaal gerecht gegeten. Maar 18 NaF p.p. Zelda bij papa op de rug, want taxi is duur en de bus maar 3 gulden pp. 

Morgen gaat de therapie toch door ondanks het weer, maar vrijdag is nog onzeker. Er worden op het eiland druk voorbereidingen getroffen voor de hurricane die onze kant op komt. 

image2

 

Leave a reply
You are not allowed to leave a reply!