image14O

 

Jaaaaa Zelda heeft uitgeslapen vanmorgen. Om 7 uur werd ze pas wakker. Lekker ontbeten en keren aan en plannen maken voor vandaag. Het wordt een trip met zijn allen over het eiland. Op naar de Westpunt. Daar is een strandje waar ze vers gevangen vis direct schoonmaken en verkopen. Het visafdeling gaat direct weer de zee in en dat hebben de zeeschildpadden uit de omgeving door. Je kunt dus hier makkelijk snorkelen en zo dus gewoon tussen de zeeschildpadden zwemmen.

Westpunt is ongeveer een uur rijden. Het voelt erg warm aan vandaag, want er is haast geen wind. Ondanks het uitslapen is Zelda toch wel erg moe nog. Ze zit ontzettend te gapen in de auto en ook haar hoofd regelmatig op haar arm rusten. Maar gelukkig kon ze heerlijk zwemmen bij Playa Grandi. De rest heeft mooie schildpadden gezien.

 Daarna heerlijk gegeten in een restaurantje. Waar de leguanen veelvuldig aanwezig waren. Een beetje zoals de mussen bij ons thuis. Toen lekker op weg naar het hotel om vervolgens het zwembad in te gaan!

 

vanavond pannenkoeken! knuffels van Zelda

Leave a reply
You are not allowed to leave a reply!