image5

Zo'n eerste week hakt er dan best in bij Zelda, dus vandaag niets op het programma en doen dus poko poko (rustig aan). Dus een poging tot uitslapen, al was Zelda dit keer al om 5:15uur wakker. Nog kunnen snoezen tot 6 uur, maar toen moest ze toch echt voor een grote boodschap naar de wc. Jeroen was ook al wakker ( slaapt in het bed van Zelda en Zelda slaapt naast mama, beter voor ieders nachtrust) en nam Zelda over, zodat mama nog een uurtje erbij kon slapen. 

Daarna ontbijt en in de kleren. Jeroen wilde deze morgen naar met zijn 4en naar het stand. Lekker zwemmen want daar zijn ze dol op. Maar bij Zelda barste de bom, zal ik maar zeggen (moeilijk te omschrijven, wie het een keer heeft meegemaakt, weet wat we bedoelen). En maar meteen proberen in de praktijk te brengen wat we de afgelopen week voor adviezen hebben gekregen. Dat viel niet mee, maar na drie kwartier was ze dan eindelijk rustig en kregen we eruit wat het probleem was....ze wilde niet naar de zee, maar in het zwembad. Dus papa met Arvid naar de zee met snorkel spullen en mama en Zelda naar het zwembad van het hotel. 

Telkens gevraagd aan Zelda of ze het toch niet leuker vond om met zijn vieren in zee te zwemmen, maar telkens een nee. Twee maal toe het bad uit omdat ze naar de wc moet (ja ja ze heeft nu alleen 's nachts nog een luier om en weet zelfs dat in zwembad plassen niet kan, maar in zee wel). Bij die tweede maal wilde ze dan toch naar de Zee. Meteen de spullen gepakt en die kant op. Toen wij bij papa en Arvid kwamen, wilden zij net naar het zwembad om dan toch met zijn vieren te zwemmen. We zijn dus bij de zee gebleven. 

Het was een bewolkte dag en voor de mensen op Curacao een beetje fris, maar voor ons heerlijk. Maar ook bij bewolking kun je verbranden, dus morgen maar smeren, want vandaag was het toch wat te hard gegaan.

Vanmiddag een bezoekje gehad van de oom van Jeroen met gezin. Zij wonen op dit mooie eiland en zien we normaal gesproken nooit. Dus erg leuk. 

image6

 

Leave a reply
You are not allowed to leave a reply!